2011. április 7., csütörtök

Mi az a Zenith?

A Zenitn  Atlantiszi mesterektől csatornázott energetizáló, érzelmi, és mentális blokkokat oldó technika. Amerikából ered, talán 4-5 ember használja Magyarországon. 12 éve kaptam beavatást ehhez a gyógyító módszerhez.

Honnan ered a Zenith?
Amerikában egy katolikus pap többször került a klinikai halál állapotába. Az ott tapasztalt dolgok pár dologban eltértek a hite áltan vallottaktól. Ekkor kapta meg az ősi Atlantiszi mesterektől a Zenith mestereitől, több könyv formájában ezt a módszert.
Az elmúlt 12 évben többeken csináltam meg az I-es és II-es könyv témáit.
Hogyan működik?
A kliens egy nyitott, de meditatív állapotban ül, eközben relaxációt segítő zene szól. A nyitásképpen fohászt mondunk a Teremtőhöz, és a kliens, és a gyógyító segítőihez - a szabad akarattal, az elengedéssel, és az önátadással kapcsolatban.
Ezután a könyv adott témái szerint (pl: félelmek, önértékelés, spirituális út, stb) a megfelő pontokon (melyek a csakrákkal a meridiánokkal és az aura különböző rétegeivel is összefüggésben vannak) a témának megfelelően küldi  be a gyógyító, az energiát, speciális kéztartásokkal, melyek erősítik, és fókuszálják az energiát, és a ponthoz kapcsolódó színt, vagy színeket küldve.
Minden téma elején van egy nyitás, és a végén van egy lázárás ami védelem is egyben.
Az egyes könyv, kb 5-6 alkalmat jelent, (29 témából áll, melyek egymásra épülnek). A kettes könyv témái tetszőlegesen választhatóak, attól függően hogyan látja érzi a kliens, hogy mire van szüksége.
Kb. heti rendszerességgel van szükség az oldásra, hogy egy egységes folyamatot alkosson.
Tapasztalatok:
Közben sokan különböző előző életbeli, vagy ezéletbeli, de akár szimbolikus képeket, érzelmeket tapasztalnak, de lehetnek mélyebb katarzis élmények. Van aki közben egy mély relaxált állapotot él meg, minden különösebb más érzés nélkül. Van akiknek inkább a hétköznapi életben oldódnak, változnak, az érintett témák, de van aki álmában dolgozza fel teljesen a történteket.
Ha már valaki esetleg régebben részt vett ezen az oldáson, 3-4 év elteltével megismételhető, ha ő is úgy érzi, hogy szüksége van rá.
Mi a feltétele?
Régebben keveseknek beszélhettem erről a módszerről, hiszen alapfeltétele, hogy csak az kaphatja meg ezt a segítséget, aki valamilyen módon dolgozik magán, és nem várja hogy a szájába repüljön a sült galamb :)
De mivel már tudatállapotban és energiaszinten van az emberiség, alapvetően, aki nyitott a spirituális dolgokra, azok az emberek szinte kivétel nélkül valamilyen mértékben, "dolgoznak" magunkon.
Szeretettel várom a kérdéseket, és minden érdeklődőt, személyes időpont egyeztetés után!

Tel: 0630/262-4911
mail: sziome@freemail.hu


Szeretettel&Fénnyel:

Viki - Uma

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése