2011. július 26., kedd

Új palack született!



Ma napközben megérkezett Zakariel! Felül magenta, alul olajzöld színekben jelent meg.
Az első leírásokat most várjuk Mike-tól, de Zakariel Arkangyal tradicionális értelmezésben a harag, a neheztelés elengedésének, így a szív gyógyulásának üzeneteit hordozza. Úgy érzem, kapcsolódik a Samaeli energiák gyógyításához, és ebben az értelemben az Istennői energiák megjelenésével is kapcsolatban van.Mélyen gyógyító üvegnek tűnik. Várjuk az első fotókat!! Légy üdvözölve Zakariel!

"Zachariel elhozza a remény és az optimizmus új érzését, és élénkíti a kreativitást. Ahol eddig az önbizalom hiánya volt, ott most új bizalom lép elő.



Az arkangyal születése Artúr király jelenlétéhez kapcsolódik és a bennünk lévő szoláris aspektussal, miközben Kuthumival is szorosan dolgozik, és így merült fel Pithagorasz inspirációja. Kiegyensúlyozza a polaritásokat, hogy az egység érzése megjelenhessen.


A rejtett béke, a Kék/Kék (B2) megerősíti Zacharielt, mint a Béke Arkangyalát, és Tzadkielhez (B99) is kötődik. A méltóság érzetét helyreállítja, ahol az korábban elveszett.


Egyiptomban Amon-ként ismerték. A védelem és harmónia mély szintjét biztosítja, és új víziót mutat nekünk, az eljövendő idők távlatát.


Ez az Arkangyal támogatja a szimmetriát és a harmóniát mind a geometriában, mind a saját gondolatainkban és fejlődésünkben. Segíthet a harmónia és egyensúly érzéseinek visszahozásában, és a gondolatok tisztázásában ott, ahol zavar van. Ezáltal megadja a képességet, hogy kiegyensúlyozzuk az agy azon funkcióit, melyek kibillentek – az újrarendeződés érzését.


Hasonlatos Jupiterhez és Zeuszhoz, kiterjedést, kreativitást és újra-egyesülést biztosítva, stimulálva a nap-szerű nézőpontunkat. Ez megadja a lehetőségét annak, hogy a jelen pillanatot úgy tiszteljük, mint belépőt az örökkévalóságba. Hogy belépjünk az ’itt és most’-ba az intuíciónkon alapuló optimizmus érzetével."


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése